Blir du med på dugnad?

Fra venstre: Tove Nyvoll, Sidsel Folde, Astrid Teigen og Reidun Gudmestad.

Denne glade gjengen har gjort en kjempeinnsats med å pusse opp deler av kjelleren i Spjelkavik bedehus. Du kan også bidra til dugnaden med å gi en gave til prosjektet. Send Vipps til: Spjelkavik Indremisjon. Bankkonto er 39003260570

I vår har Bymur AS renovert toalettene i kjelleren og lagt fliser på gulvet. Toalettanlegget er dermed blit noe bedehuset kan være bekjent av. dette har ikke vært gratis. De siste årene har Spjelkavik Indremisjon investert over en million kroner på å gjøre huset i stand slik at det kan benyttes til tjeneste for mange.

Vi minner samtidig om høståpningen med søndagsmøtet «Søn11», der Linda Austnes skal være med. Det blir også en enkel lunsj etter møtet.

Vi ønsker poss alle en GOD Sommer