Samlivsrevolusjonen

Øyvind Benestad vil helga 27-29. september snakke om Samlivsrevolusjonen i Spjelkavik Bedehus (fredag kveld for inviterte ledere, og på et seminar på Blindheim bedehus lørdag. Søndag deltar han på formiddagsmøtt på Blindheim Bedehus kl. 11.00.

 Hva er konsekvensene av radikal kjønnsideologi?


Det er et av spørsmålene Øyvind Benestad fra stiftelsen MorFarBarn prøver å svare på under ei temahelg på Spjelkavik og Blindheim bedehus 27. til 29. september. Tema for helga er «Samlivsrevolusjonen», med fokus på den nye forståelsen av kjønn og seksualitet, ekteskap og samliv.

Åpent seminar

 Øivind Benestad har lang erfaring fra informasjonsarbeid og debatter om tematikken kjønn og seksualitet, ekteskap og barn, samliv og foreldreskap. Han vil særlig fokusere på spørsmål omkring betydningen av mor-far-barn-relasjonen.

Blindheim

Lørdag deltar han på det månedlige formiddagstreffet på Spjelkavik bedehus, og senere på ettermiddagen er det samling på Blindheim bedehus. Søndag deltar han på formiddagsmøtet på Blindheim bedehus. Han gir også anledning til spørsmål og kommentarer. Møtene er åpne for alle, og det er gratis entré.