Flytter øvelsene til Misjonssalen

Etter over sju år i Spjelkavik bedehus flytter Soul Children øvelsene sine til Misjonssambandets lokaler.

Ingrid Steinshamn blir ny dirigent for Aalesund Soul Children. Hun overtar etter et team av Teens som har vekslet på å dirigere koret de siste to åra. Samtidig flytter koret øvelsene sine til Misjonssalen.

-Vi er svært glad for at Ingrid tar på seg denne oppgaven. Hun har erfaring fra en lignende dirigentjobb fra bergenskanten, der hun kommer fra. Tidlig i vår var vi svært bekymret for framtida til koret, etter at det så ut til at vi ville stå uten dirigent fra høsten. De unge dirigentene har gjort en fantastisk jobb, men mange av dem kommer til å reise fra byen for videre studier. Derfor var det nødvendig å få på plass en fast dirigent nå, sier Morten Jacobsen, som er leder for crewet i Aalesund Soul Children. Det vil han fortsette med, og han opplyser videre at koret endrer øvingsdag fra mandag til tirsdag.

Til Misjonssalen
Koret flytter øvingssted fra Spjelkavik Bedehus til Misjonssalen i Ålesund. Det er forsamlingen til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) der Ingrid Steinshamn også hører hjemme. Hun har tidligere blant annet vært knyttet til ImF-Ung. Nå er hun rektor på indremisjonens MØRE barne- og ungdomsskule i Skodje.
Acta-konsept
Det er Normisjons barne- og ungdomsarbeid, Acta, som eier Soul Children-konseptet. Etter en avtale i 2016 kunne alle kor i NLM som ønsket det melde seg inn i Soul Children og dermed nyte godt av de hjelpemidlene som Acta har utarbeidet.

Aalesund Soul Children  har fått ny dirigent og flytter øvelsene til Misjonssalen.

Styrke crewet
-Selv om Aalesund Soul Children ikke er organisert som en del av Misjonssambandet, ser jeg bare positivt på at koret har fått en nærmere tilknytning til ei forsamling gjennom øvelsene som nå blir i Misjonssalen. Jeg ser på det som et svar på våre bønner til Gud, og ser nå fram til å styrke crewet for Aalesund Soul Children, sier Morten Jacobsen.

Det var Vidar Åsebø som startet og har vært fast dirigent for Aalesund Soul Children siden 2010. etter en overgangsperiode overlot han roret til flere eldre medlemmer i koret som har dirigert det fram til i vår.